Cannot switch world file.

Post Reply
abatos
Posts: 2
Joined: Thu Dec 15, 2016 6:28 pm

Cannot switch world file.

Post by abatos » Thu Dec 15, 2016 6:34 pm

Every time I switch the world file in the config. file it doesn't actually change the active world on the server. This started happening a few weeks ago and I thought it would get sorted out on its own but it's becoming a big issue. Any help to fix this would be greatly appreciated.

Ragonz
Site Admin
Posts: 667
Joined: Sat Apr 20, 2013 11:16 pm

Re: Cannot switch world file.

Post by Ragonz » Thu Dec 15, 2016 9:36 pm

Delete anything else in the saves folder and it will load the correct world, we have the devs looking at this.
Grab a game server from us by clicking the picture below
Image
Got an issue? Submit a Support Ticket

abatos
Posts: 2
Joined: Thu Dec 15, 2016 6:28 pm

Re: Cannot switch world file.

Post by abatos » Fri Dec 16, 2016 5:52 pm

It's working now. Thanks for your help. :) happy holidays!

Post Reply

Return to “Space Engineers”