Server Reinstall

Post Reply
d00z4r
Posts: 2
Joined: Wed Aug 19, 2015 9:27 pm

Server Reinstall

Post by d00z4r » Wed Aug 19, 2015 9:40 pm

Hi guys

I'm probably being thick, but how do I completely reinstall my instance of 7Days? We had a corruption following an update - literally one half of our base was reset to default whilst the other still had our stuff, boxes etc, split straight down the middle! - and now I get error reports on the in-game console. I'd like to do a fresh install.

Ta

Ragonz
Site Admin
Posts: 669
Joined: Sat Apr 20, 2013 11:16 pm

Re: Server Reinstall

Post by Ragonz » Wed Aug 19, 2015 9:42 pm

In the game panel go to the actions tab then click re-install
Grab a game server from us by clicking the picture below
Image
Got an issue? Submit a Support Ticket

d00z4r
Posts: 2
Joined: Wed Aug 19, 2015 9:27 pm

Re: Server Reinstall

Post by d00z4r » Wed Aug 19, 2015 9:57 pm

Awesome, thanks dude!

Post Reply

Return to “7 Days to Die”