Skill specialization shows Medium?

Post Reply
Shangpo
Posts: 3
Joined: Tue Mar 13, 2018 11:40 pm

Skill specialization shows Medium?

Post by Shangpo » Tue Mar 13, 2018 11:46 pm

I've set collaboration to "nocollaberation" but the server still shows "medium" even post reboot?

Code: Select all

{
  "$id": "1",
  "CollaborationPreset": "NoCollaboration",
  "UnlearnRefundRate": 0.5,
  "SpecialtyCostMultiplier": 1.0,
  "SkillGainMultiplier": 1.5,
  "SkillPointsPerAction": 0.15,
  "SkillPointPerCrafttime": 0.15
}

Ragonz
Site Admin
Posts: 677
Joined: Sat Apr 20, 2013 11:16 pm

Re: Skill specialization shows Medium?

Post by Ragonz » Thu Mar 15, 2018 4:07 pm

This is an issue with the game not reading config files after world generation. We are working with the devs to find a way around it but it wont be for a while. The current solution would be to generate a new world (which will use the new settings) or pop in a support ticket and we can change it in the gui
Grab a game server from us by clicking the picture below
Image
Got an issue? Submit a Support Ticket

Fez__
Posts: 3
Joined: Tue May 01, 2018 11:08 pm

Re: Skill specialization shows Medium?

Post by Fez__ » Wed May 02, 2018 8:15 pm

Ignore the Collaboration preset, it appeared to do nothing, it is all about the SkillGainMultiplier. You will get the different Collaboration levels depending on what level the multiplier is set, At 1.5 it is medium and at 4 it is No Collaboration, I am guessing below 1 is hard.

Post Reply

Return to “Eco Global Survival”